Om Harwest

Vi gjør nettsider til bedre pengemaskiner

Kort om Harwest

Harwest er en samarbeidspartner for bedrifter som vil ha nettsiden sin til å prestere best mulig. Vi ser på nettsiden din som en maskin som jobber døgnet rundt for at du når målene dine. Gjennom tekniske og taktiske grep med nettsiden din, sørger vi for at nettsiden din fungerer best mulig for å nå målene dine.

Mannen bak Harwest, Harald Westre, startet Harwest etter å ha jobbet i flere digitale byråer med flere av Norges største merkevarer som Equinor (tidligere Statoil), G-sport, Intersport, Europris, Notabene, Klinikk For Alle, Tilbords, Fagmøbler, Torshov Sport og m.fl. Harwest har fokus på å utvikle og levere løsninger som sørger for at bedrifter får bedre resultater, da gjelder det å redusere svinn og å fokusere på implementering.

Hvorfor Harwest?

Hva er det som er viktig for din bedrift? Det som er viktig for deg, er viktig for Harwest. I stor grad så fokuserer vi på resultater, og er ekstremt opptatt av du får god ROI ved å jobbe med oss. Vi lever av og for suksesshistorier.

 

Hva sier klienter om Harwest?

Enorm økonomisk gevinst!
Harald sitter med uvurderlig kunnskap og er garantert blant de beste i Norge på hans felt, om ikke den beste.

Etter omtrent 6 måneder med samarbeid så sitter jeg igjen med enorm kunnskap som jeg ikke visste eksisterte, og har strategier jeg bruker hver eneste dag. Samtidig har det vært en enorm økonomisk gevinst, hvor jeg har økt omsetning med hele 1339% i forhold til fjoråret. 

Markus Klepp

Daglig leder / Eier, Mystuff.no

Ekstrem forbedring av omsetning og konverteringsgrad!
Jeg ville forbedre konverteringsgraden til nettbutikken til GPS RADAR for å sikre best mulig vekst. På anbefalinger tok vi kontakt med Harwet for å høre om dekunne hjelpe oss med CRO. 
Etter noen måneders samarbeid har Harwest hjulpet oss med å forbedre konverteringsgraden betydelig og bidratt til å øke omsetningen vår med 323%.  Jeg opplever Harwest som svært dyktig, profesjonell og ærlig. 
Magnus Wester

Daglig leder / Eier, GPS RADAR

Betydelig økt organisk synlighet og trafikk
"Gjennom teknisk analyse og SEO-bistand for lansering av ny nettside for Beauty House, som innebar at vi la ned nettbutikken vår og kun fokuserte på tjenestene som vi tilbyr, sørget Harwest for en trygg overgang. Vi økte trafikken totalt sett fra Googles organiske resultat med 28,91% og sidevisningene våre i Google økte med 44,12%. I tillegg økte vi den organiske trafikken fra Google til tjenestesidene våre med 45,97%.
Harwest håndterte prosjektet profesjonelt, og sikret et godt samarbeid med både designere og utviklere."
Adi Velic

Daglig leder / Eier, Beauty House

Faglig og praktisk stort utbytte
 

"På anbefalinger booket vi inn Harwest (Harald Westre) for å holde et SEO-foredrag for Digital Innholdsproduksjons-studentene ved Fagskolen Kristiania.

Foredraget var strukturert og pedagogisk, og Harald evnet å bryte ned SEO til lett forståelige deler som resulterte i at vi satt igjen med et stort praktisk utbytte." 

 

Øyvind Næss

Faglig studieleder, Digital Innholdsproduksjon, Fagskolen Kristiania | Oslo